Costa Rica - Los Santos

New product

ȚARA

Costa Rica

 REGIUNE

Tarrazu

 ALTITUDINE

1350 m.

 FERMA/LOCATIA

Los Santos

 VARIETATE

Caturra – Catuai

  PROCESARE

Spalare si uscare “Guardiola”

  RECOLTA

2016

CERTIFICARE

Rainforest Alliance

Aroma : fina, ciocolata neagra si fructe uscate.

Gust : dulce, ciocolata, caramel si fructe uscate.

More details

33,00 lei (TVA incl.)

Informații

Coope Tarrazu RL este Cooperativa principala a regiunii Los Santos.

Ferma si-a inceput activitatea in anul 2012 in regiunea San Jose - Tarrazu situata la o altitudine de 1350 m.

Perioada in care sunt culese ciresele incepe din decembrie si se sfarseste in martie.

Cafeaua este procesata prin spalare apoi boabele de cafea sunt uscate cu un uscator rotativ “Guardiola”, inventat in anul 1879 de Jose Guardiola din Guatemala. Aceasta metoda este folosita in zonele in care conditiile climatice nu permit uscarea la soare a boabelor de cafea.

Aceasta ferma este certificata Rainforest Alliance. Pentru a obtine certificarea Rainforest Alliance, o ferma trebuie sa indeplineasca criteriile de mediu, sociale si economice riguroase ale retelei, care sunt concepute pentru a conserva padurile si a proteja fauna salbatica; proteja solurile si caile navigabile; sprijina bunastarea lucratorilor, a familiilor lor si a comunitatilor locale; atenuarea schimbarilor climatice si de a construi capacitatea de adaptare la impactul acesteia; si de a imbunatati mijloacele de existenta ale fermierilor si angajatilor acestora.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Costa Rica - Los Santos

Costa Rica - Los Santos

ȚARA

Costa Rica

 REGIUNE

Tarrazu

 ALTITUDINE

1350 m.

 FERMA/LOCATIA

Los Santos

 VARIETATE

Caturra – Catuai

  PROCESARE

Spalare si uscare “Guardiola”

  RECOLTA

2016

CERTIFICARE

Rainforest Alliance

Aroma : fina, ciocolata neagra si fructe uscate.

Gust : dulce, ciocolata, caramel si fructe uscate.

3 alte produse în aceeași categorie: